Dakwerken Bruneel Logo

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Waarom zonnepanelen bij Bruneel?

In onze keuze voor verduurzaming deden we al ervaring op in isolatie. Om ons kwalitatief dakwerk te bewaren, hebben we beslist om zelf zonnepanelen te plaatsen. Zo kunnen we de kwaliteit van onze daken beschermen. 

Om deze ambitie waar te maken hebben wij het genoegen om deel te mogen uitmaken van de U2P Group. Deze hoogtechnologische groep bezit meer dan 130 jaar expertise in zonne-energie en batterijopslag. Zo bieden we de beste totaaloplossing op de markt voor dakwerken en zonnepanelen!

Waarom zonnepanelen?

STOCK Benjamin Jopen P2guluu79rg Unsplash

Ontdek ons ecosysteem

Dakwerken Bruneel zorgt voor een totale ontzorging. Zo bepalen we op basis van je huidig en toekomstig energieverbruik het ideaal aantal zonnepanelen voor op jouw woning. Bij ons ben je verzekerd van een correcte installatie op jouw dak, geplaatst tegen de beste terugverdientijd.

Ontdek de standaard componenten hier beneden! 

QC Zonnepanelen - Full Black

Bij Dakwerken Bruneel streven we altijd naar kwaliteit. Daarom kiezen we voor monokristallijne zonnepanelen met het QC-label. De geplaatste zonnepanelen zijn altijd full black, voor de mooiste uitkomst.

Bill Mead Wmap3tl80ww Unsplash
Omvormer

Omvormer

Wij plaatsen enkel omvormers van bekende fabrikanten, zo gaan we voor een excellente efficiëntie voor de beste opbrengst van uw zonnepaneleninstallatie!

PIDbox

De PIDbox van iLumen is een toestel dat het rendement van zonnepanelen verhoogt en hun levensduur verlengt. De gepatenteerde PIDbox wordt geïnstalleerd tussen de zonnepanelen en omvormer. Dankzij haar unieke serietechnologie werkt de PIDbox volledig onafhankelijk van de omvormer waardoor de goede werking ervan nooit in gedrang komt.

De gepatenteerde PIDbox werd reeds meermaals bekroond met nationale en internationale prijzen en wordt vandaag in meer dan 40 landen aan de man gebracht.

Pidbox Alpha
Netgekoppelde Thuisbatterij (2)

Thuisbatterij

De netgekoppelde thuisbatterij is een batterij waarmee u eenvoudig een energieopslag kan creëren om uw geproduceerde zonne-energie op te slaan. Die energie kan u gebruiken wanneer uw zonnepanelen weinig of geen energie produceren. Zo hoeft u die energie niet terug naar het distributienet te sturen en kan u er maximaal gebruik van maken.

iLusmart en iLusmart app

De iLusmart is een digitale datamonitor die gekoppeld is aan uw digitale meter en op die manier uw verbruiksgegevens kan registreren, meer bepaald de hoeveelheid afgenomen stroom. Als u in het bezit bent van een zonnepaneleninstallatie registreert de datamonitor ook de teruggeleverde stroom.

Aan de hand van de iLusmart App kan u deze gegevens gemakkelijk raadplegen en opvolgen. Op basis van uw verbruik biedt de app u ook gepersonaliseerde adviezen om u te helpen uw direct verbruik van zonne-energie te verhogen, zodat u gevoelig op uw energierekening kan besparen.

Ilusmart Foto
Iluheat Infogr

Optioneel - iLuheat

iLuheat is een apparaat dat op uw elektrische boiler wordt aangesloten en dat de temperatuur van het water op elk moment meet en regelt.

In combinatie met de iLusmart zet het overdag overtollige zonne-energie om in warm water. Dit kan ’s nachts worden gebruikt, zodat u een warme douche kunt nemen zonder ’s avonds dure elektriciteit te moeten betalen.

Optioneel - iLucharge

De iLucharge is de beste oplossing om hybride en elektrische voertuigen op een betrouwbare, betaalbare en slimme manier op te laden. Combineer ecologie en economie dankzij onze slimme modus, en laad uw voertuig op met het overschot aan zonne-energie.

 

Open Bedrijvendag 85 1

Zonnepanelen op uw dak?

U2P partners

Om uw dak tot zijn recht te brengen met zonnepanelen, schakelen we de expertise in van de U2P Group. Met de gezamenlijk 130 jaar ervaring in zonnepanelen en groene energie hebt u naast het beste dak, ook de nog de beste zonnepanelen!

637ce0e357615365e5923454 Hero 05
637ce0e35761536c5b9234c4 Studiovision Ilumen 220117 Lr 038 Sv5 8307 38 P 1080