Dakwerken Bruneel Logo

Over ons

Over ons

Vier generaties vakmanschap

Dakwerken via Bruneel

Dakwerken Bruneel is al 4 generaties of meer dan 75 jaar uw expert voor dak- en zink- en asfaltwerken. Bij ons kan u rekenen op een perfecte afwerking van uw kleine tot middelgrote dak renovaties en nieuwbouwprojecten. En mocht er toch een probleem optreden, staat onze ervaren onderhoud en serviceploeg voor u klaar!

Zonnepanelen via U2P

Om onze ambities rond verduurzaming waar te maken, hebben we het genoegen om deel uit te maken van U2P Group. Deze hoogtechnologische groep bezit samen meer dan 130 jaar expertise in zonne-energie en batterijopslag. Zo bieden we de beste totaaloplossing  op de markt. 

Group 50

Dakwerken via Bruneel

Dakwerken Bruneel is al 4 generaties of meer dan 75 jaar uw expert voor dak- en zink- en alsfaltwerken. Bij ons kan u rekenen op een perfecte afwerking van uw kleine tot middelgrote dak renovaties en nieuwbouwprojecten. En mocht er toch een probleem optreden, staat onze ervaren onderhoud en serviceploeg voor u klaar!


Met haar team van flexibele, initiatiefrijke en vakbekwame medewerkers biedt Dakwerken Bruneel klantgerichte, multidisciplinaire en goed gecoördineerde oplossingen.

Keuze voor verduurzaming

In onze keuze voor verduurzaming deden we al ervaring op in isolatie. Om ons kwalitatief dakwerk te bewaren, hebben we beslist ook zelf zonnepanelen te plaatsen. Zo kunnen we de kwaliteit van onze daken beschermen.

Om deze ambitie waar te maken hebben wij het genoegen om deel te mogen uitmaken van de U2P Group. Deze hoogtechnologische groep bezit meer dan 130 jaar expertise in zonne-energie en batterijopslag. Zo bieden we de beste totaaloplossing op de markt. Want alleen ga je misschien wel snel, maar door de krachten te bundelen geraak je verder!